Ga naar content

Holenberg: home of Cabin ANNA

De magie vind je buiten

Voel de wind over de dekens gaan, val in slaap onder een eindeloze sterrenhemel en ontwaak met het geluid van de vogels. Alleen jij en de natuur. Het bestaat! In de Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant, vind je Holenberg: home of Cabin ANNA. Holenberg inspireert om als één met de natuur te leven.

Het is een plek om te vertragen, om op te laden, om tot jezelf én tot rust te komen. Maar ook om verbindingen aan te gaan. Met elkaar, en je omgeving. Hier komt alles samen. Zet je zintuigen op scherp, geef je over aan de elementen, beweeg mee op het ritme van de natuur en ervaar vrijheid. Een verblijf op Holenberg is onvergetelijk. Magisch zelfs.

Over Cabin ANNA

Cabin ANNA is ontstaan uit het verlangen om dichter bij de natuur te leven. Om te leven in een omgeving waar je écht onderdeel van bent. Door te variëren met haar schillen, wijzig je eenvoudig haar opstelling. Zo kun je ANNA eenvoudig aanpassen aan jouw stemming, aan de gelegenheid of aan het weer. Een verblijf in ANNA is een bijzondere ervaring. De perfecte balans tussen mens, natuur en thuis. Het is de bewegende houten constructie waarin deze drie elementen samenkomen. ANNA biedt je comfort, een plek die zich opent naar de elementen. Laat je volledig onderdompelen, voel dat je leeft en geniet intens van het moment.

Omarmd door Brabantse warmte

Thuiskomen in de natuur, dat is Holenberg. Een thuis waar je hartelijk ontvangen wordt. Als onderdeel van Hartje Groen voelt de gastvrijheid als een warme deken. De gezelligheid is nooit ver weg. Geef invulling aan jouw verblijf op een manier die bij jou past. Geniet van de rust en de privacy rondom jouw ANNA of zoek de reuring op van De Boshut en haar knusse buitenterras voor een hapje en drankje.

Beleef de oernatuur van Brabant

Holenberg is de toegangspoort tot het hart van De Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant. Dit oergebied is ontstaan in de ijstijd en kent een bijzondere geschiedenis waar mens en natuur samenleven. Hier regeren de drie grote grazers van ons land; de wisent, de taurus en de exmoorpony.

Waan je in een wereld van rust en ruimte. Spot de grote grazers, beleef zeldzame natuurparels en ontdek spannende oerschatten. Verken wandelend of per fiets de verschillende landschappen en maak kennis met uitgestrekte heidevelden, rijke bosgebieden en drassige wijstgronden. Ga eropuit en laat je betoveren.

Onze gasten over ANNA

“Buiten slapen doen we thuis ook weleens, maar deze sprookjesachtige plek met het spel van zon en schaduw is niet te evenaren”
Annelieke & Peter
Lees meer
“Waanzinnig! Spelen met de elementen. Tot in de puntjes uitgedacht en prachtig afgewerkt. We zijn verliefd geworden op ANNA”
Julian, Michiel, Barend & Rens
Lees meer
“Difficult to put it in words, but basically what I see is love and care in every detail; caring for people & planet. Nature is sophisticated, beautiful and functional, such as ANNA. All around, love”
Mari, Mischa, Tom & Alex
Lees meer
“Wat een ervaring, dichter bij de natuur kom je niet. In bad met het zonnetje op je gezicht en de vogels die fluiten, heerlijk! Het liefst nemen we het prachtige huisje mee”
Teun, Robin, Marieke & Soof
Lees meer
“Van begin tot einde genoten. Eén met de natuur en met elkaar. Een geweldige ervaring”
Rick & Meike
Lees meer
“ANNA bracht ons terug naar de natuur. De rust en privacy die de groene omgeving biedt, zorgt voor volledige onthaasting”
Dirk & Hilde
Lees meer
“Falling asleep under the stars and waking up to the birds singing. What could be more magical?”
Ekaterina & Nikolai
Lees meer
“Het was genieten met een grote G. In het hier en nu, samen met de natuur”
Jaap & Christelle
Lees meer
“Het was alles wat we nodig hadden. En misschien nog wel meer”
Roelof & Ingeborg
Lees meer