Ga naar content

Een verblijf in Biesbosch

Dichterbij de natuur

Voel de wind over de dekens gaan, val in slaap onder een eindeloze sterrenhemel en ontwaak met het geluid van de vogels. Alleen jij en de natuur. Het bestaat! Vanaf nu kun je, geheel off grid, in cabin ANNA genieten in natuurgebied De Biesbosch. Beleef de natuur van wel heel dicht bij. 

Het is een plek om te vertragen, om op te laden, om tot jezelf én tot rust te komen. Maar ook om verbindingen aan te gaan. Met elkaar, en je omgeving. Hier komt alles samen. Zet je zintuigen op scherp, geef je over aan de elementen, beweeg mee op het ritme van de natuur en ervaar vrijheid. 

Off grid

Het begon met het verlangen om dichter bij de natuur te leven. In de natuur zijn is niet alleen leuk, maar het heeft ook een magisch effect op hoe we leven, denken, handelen en genezen. De wetenschap leert ons dat natuurlijk licht, geluiden, uitzichten en kleuren een significant positief effect hebben op onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. Om volledig in en met de elementen van de natuur te leven, is ANNA Biesbosch voorzien van een off grid systeem en bevindt zich op een schiereiland in De Biesbosch.

Praktisch

ANNA Biesbosch ligt verscholen in natuurgebied De Biesbosch. Ga op avontuur naar één van de meest afgelegen gebieden in Nederland. Dit Nationaal park is voor iedereen toegankelijk. ‘s Avonds vertrekken de meeste mensen uit het Nationaal Park en hoef je de natuur alleen met de lokale dieren te delen.

Je verblijft hier in een bijzondere cabin. De combinatie van het ontwerp van de cabin én haar off grid installatie bieden jou de kans zo veel mogelijk in balans te leven met de energie van de natuur. Kom alles te weten over deze bijzondere ervaring door de brochure goed door te lezen.

Hier verblijf je alleen, omgeven door het water, midden in dit bijzondere natuurgebied.

ANNA Biesbosch is:  

  • Voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
  • Huisdiervrij
  • Gelegen in De Biesbosch (dus niet op Holenberg in Schaijk)
  • Helemaal off grid

Reserveer jouw ANNA Biesbosch

Liever niet off grid?

Je kan ANNA ook ervaren bij Holenberg in Schaijk. Holenberg is de eerste locatie ter wereld waar je kunt overnachten in ANNA. In het allereerste ontwerp, ANNA Origin, opgevolgd door de vier ANNA’s: Quercus, Cytisus, Ulex en Molinia. Allen gelegen op unieke locaties in het Holenberg bos, met voldoende rust en privacy. In november 2023 is het laatste model ANNA Collection op Holenberg geplaatst.