Ga naar content

Een verblijf in Biesbosch

Ontdek De Biesbosch

Nationaal Park De Biesbosch is één van de twintig nationale parken die ons land rijk is. De Biesbosch is een belangrijk natuurgebied met hoge natuur kwaliteit en het grootste zoetwater getijdengebied van Europa. Een zeldzaam fenomeen en daarmee een fantastische plek om te verblijven in de natuur.

Verken de uitgestrekte natuur wandelend over de vele paden of varend met de kano die bij Cabin ANNA voor je klaar ligt. In De Biesbosch tref je verschillende dieren aan. De meest beroemde bewoner is toch wel de bever: de trots van De Biesbosch! In het water bij ANNA zijn al regelmatig bevers gespot. Maar ook vind je in De Biesbosch andere bosdieren als de vos, ree, boommarter, haas en Noordse woelmuis. En natuurlijk ontelbare vogelsoorten!

Dichterbij de natuur

Voel de wind over de dekens gaan, val in slaap onder een eindeloze sterrenhemel en ontwaak met het geluid van de vogels. Alleen jij en de natuur. Het bestaat! Vanaf nu kun je, geheel off grid, in cabin ANNA genieten in natuurgebied De Biesbosch. Beleef de natuur van wel heel dicht bij. 

Het is een plek om te vertragen, om op te laden, om tot jezelf én tot rust te komen. Maar ook om verbindingen aan te gaan. Met elkaar, en je omgeving. Hier komt alles samen. Zet je zintuigen op scherp, geef je over aan de elementen, beweeg mee op het ritme van de natuur en ervaar vrijheid. 

Off grid

Het begon met het verlangen om dichter bij de natuur te leven. In de natuur zijn is niet alleen leuk, maar het heeft ook een magisch effect op hoe we leven, denken, handelen en genezen. De wetenschap leert ons dat natuurlijk licht, geluiden, uitzichten en kleuren een significant positief effect hebben op onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. Om volledig in en met de elementen van de natuur te leven, is ANNA Biesbosch voorzien van een off grid systeem en bevindt zich op een schiereiland in De Biesbosch.

Liever niet off grid?

Je kan ANNA ook ervaren in De Maashorst. Dit is de eerste locatie ter wereld waar je kunt overnachten in ANNA. In het allereerste ontwerp, ANNA Origin, opgevolgd door de vier ANNA Stay’s: Quercus, Cytisus, Ulex en Molinia. Allen gelegen op unieke locaties in het bos, met voldoende rust en privacy. In november 2023 is het laatste model ANNA Collection in De Maashorst geplaatst.