Ga naar content

Nature is a gift

Geef een bijzonder cadeau

Verras je vriend, collega of werknemer met een uniek en onvergetelijk cadeau. Geef een bijzonder verblijf in de natuur in Cabin ANNA. Echt even weg van de dagelijkse hectiek, het ultieme moment van rust.  Bestel een persoonlijke cadeaubon van Holenberg home of Cabin ANNA.

Een uniek verblijf in de natuur kun je cadeau geven op 2 manieren, de keuze is aan jou!

1. Een Holenberg - Home of Cabin ANNA cadeaubon met een door jou gekozen bedrag.

  • Bepaal het bedrag en geef dit aan ons door.
  • We schrijven het door jou zelf bepaalde bedrag op de cadeaubon.
  • We sturen de bon met een speciale cadeauenveloppe per post naar je toe, je kunt er dan zelf nog een persoonlijke boodschap op schrijven en het bijzondere verblijf in de natuur cadeau geven.
  • Je ontvangt per e-mail een factuur, zodra deze betaald is heeft de cadeaubon de waarde.

 

2. Een Holenberg - Home of Cabin ANNA cadeaubon met een persoonlijke tekst, zonder bedrag. Bijvoorbeeld: “Een verblijf midden in de natuur in cabin ANNA van 2 nachten.”

De prijs van een overnachting is echter afhankelijk van de datum welke de ontvanger van de cadeaubon reserveert. Je kunt uit twee opties kiezen:

A: Kies voor 2 overnachtingen in hoog of laagseizoen.  Wanneer de ontvanger van de bon een andere periode kiest die duurder is betaalt hij of zij het resterende bedrag bij of ze kunnen het bedrag wat eventueel ‘over’ is besteden aan een extra activiteit tijdens het verblijf.

B: Kies voor een blanco cadeaubon. Je kunt samen met de ontvanger een geschikte datum zoeken en de gever kan de boeking dan betalen en boeken met de gegevens van de ontvanger van de bon.

Een cadeaubon aanvragen