Ga naar content

Onze ANNA Cabins

Holenberg - Home of Cabin ANNA biedt als enige ter wereld de mogelijkheid om te overnachten in ANNA, in De Maashorst en in De Biesbosch. In het allereerste ontwerp, ANNA Origin, en in vier ANNA Stay's: Quercus, Cytisus, Ulex en Molinia. Allen gelegen op unieke locaties in De Maashorst, met voldoende rust en privacy. Sinds november 2023 kun je ook verblijven in het laatste model ANNA Collection in De Maashorst en De Biesbosch. 

ANNA Origin

Origin is het eerste prototype van ANNA en is gelegen achter een grote stuifduin die door het bos loopt. Hier is het verhaal van ANNA begonnen. Designer Caspar Schols bouwde deze cabin als eerste prototype, nadat hij de eerste voor zijn moeder bouwde. De ‘primitieve’ beleving van ANNA Origin heeft een authentieke charme die een overnachting extra bijzonder maakt. De cabin heeft een houtkachel, een royaal ligbad, verborgen in de vloer en is uitgerust met een eenvoudig, maar compleet en verplaatsbaar keukenblokje. Het toilet en de douche bevinden zich buiten de cabin, in twee aparte huisjes ernaast.

ANNA Origin: 

 • Maximaal 2 personen 
 • Maximaal 2 honden 
 • Inclusief streekontbijt
 • Gelegen in De Maashorst

ANNA Stay: Quercus, Cytisus, Ulex en Molinia

Deze vier ANNA’s hebben nét iets meer comfort dan Origin. Zo bevinden douche en toilet zich binnen in de cabin en is er een vaste keuken aanwezig. Daarnaast vind je in de nok van de cabin een extra slaapplek voor twee kinderen (tot 18 jaar). Uiteraard beschikken deze ANNA’s ook over een houtkachel en een bad, verstopt onder de vloer. Qua inrichting en indeling zijn de ANNA’s identiek. Toch zijn er twee verschillen. Quercus is huisdiervrij. ANNA Cytisus ligt het dichtste bij de camping. Goed om rekening te houden met het feit dat je tijdens het kampeerseizoen in deze ANNA wat meer ‘geluid’ vanaf de camping kunt ervaren. 

ANNA Stay:  

 • Maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
 • Inclusief streekontbijt
 • Gelegen in De Maashorst

 

ANNA Ulex, Cytisus en Molinia: maximaal 2 honden
ANNA Quercus: huisdiervrij

ANNA Collection

Collection - de nieuwste ANNA. Eind 2023 opende ze haar deuren, of beter nog haar schillen, voor gasten. Je ervaart ANNA zoals ze oorspronkelijk ontworpen is, maar haar design is nu perfect tot in de kleinste details. ANNA Collection is zo ingenieus ontworpen dat ze in enkele dagen opgebouwd kan worden en weer verplaatst zonder een spoor achter te laten. Uniek met een minimale voetprint. ANNA Collection heeft een binnen- én een buitendouche en is net een maatje groter. Haar glazen schil is iets meer hellend geplaatst, dat geeft een nog ruimere beleving. Het ligbad tover je tevoorschijn als je de vloerdelen in de speciale nis opbergt. Met ANNA Collection wordt binnen weer buiten. ANNA Collection brengt een elegant en dynamisch spel tussen huis, natuur en mensen. De cabin is een bewegende houten structuur waar deze drie aspecten samensmelten. ANNA ademt, luistert en voelt. Een perfect thuis midden in de natuur. 

ANNA Collection:  

 • Maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
 • Huisdiervrij
 • Inclusief streekontbijt
 • Gelegen in De Maashorst

ANNA Biesbosch

ANNA Biesbosch ligt verscholen in natuurgebied De Biesbosch. Ga op avontuur naar één van de meest afgelegen gebieden in Nederland. Dit Nationaal park is voor iedereen toegankelijk. ‘s Avonds vertrekken de meeste mensen en deel je de natuur alleen met de lokale dieren.

Je verblijft hier in een bijzondere cabin. De combinatie van het ontwerp van Cabin ANNA Collection én de uitdaging om helemaal zelfvoorzienend te leven bieden jou de kans zo veel mogelijk in balans te zijn met de energie van de natuur. 

ANNA Biesbosch:  

 • Maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
 • Huisdiervrij
 • Helemaal off grid
 • Gelegen in De Biesbosch 

Tarieven

  ANNA
Origin
ANNA
Ulex
ANNA
Molinia
ANNA
Quercus
ANNA
Cytisus
ANNA
Collection
ANNA
Biesbosch
Prijs per nacht weekdag
(ma t/m do)
€ 257 € 297 € 297 € 297 € 297 € 317 € 317
Prijs per nacht weekend
(vr t/m zo)
€ 297 € 357 € 357 € 357 € 357 € 377 € 377
Prijs per nacht
schoolvakanties
€ 297 € 357 € 357 € 357 € 357 € 377 € 377

ANNA heeft vaste aankomst- en vertrekdagen. Het minimale verblijf in alle ANNA’s is twee nachten (doordeweeks) of drie nachten (in het weekend). Het is dus niet mogelijk om een losse overnachting te boeken.  

 

Prijzen zijn exclusief schoonmaakkosten, gemeentelijke heffingen en reserveringskosten. De algemene voorwaarden zijn van toepassing. Beddengoed en keuken- en badlinnen zijn aanwezig. Het verblijf in de Maashorst is inclusief ontbijt. Bij ANNA Biesbosch is geen ontbijtservice beschikbaar.

Heb je een vraag?

Heb je vragen over het maken van een reservering? Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen. Misschien staat je antwoord hier al tussen. Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder.