Ga naar content

Welke ANNA kies jij?

Holenberg is de eerste locatie ter wereld waar je kunt overnachten in ANNA. In het allereerste ontwerp, ANNA Origin, en in vier nieuwe(re) ANNA’s: Quercus, Cytisus, Ulex en Molinia. Allen gelegen op unieke locaties in het Holenberg bos, met voldoende rust en privacy. 

ANNA Origin

Origin is het prototype van ANNA en is gelegen achter een grote stuifduin die door het bos loopt. Hier is het verhaal van ANNA begonnen. Designer Caspar Schols bouwde deze cabin als tweede experiment, nadat hij de eerste voor zijn moeder bouwde. De ‘primitieve’ beleving van ANNA Origin heeft een authentieke charme die een overnachting extra bijzonder maakt. De cabin heeft een houtkachel, een royaal ligbad, verborgen in de vloer en is uitgerust met een eenvoudig, maar compleet en verplaatsbaar keukenblokje. Het toilet en de douche bevinden zich buiten de cabin, in twee aparte huisjes ernaast.

ANNA Origin is bedoeld voor: 

  • Maximaal 2 personen 
  • Maximaal 2 honden 

ANNA Quercus, Cytisus, Ulex en Molinia

De andere vier ANNA’s hebben nét iets meer comfort dan Origin. Zo bevinden douche en toilet zich binnen in de cabin en is er een vaste keuken aanwezig. Daarnaast vind je in de nok van de cabin een extra slaapplek voor twee kinderen (tot 18 jaar). Uiteraard beschikken deze ANNA’s ook over een houtkachel en een bad, verstopt onder de grond. Qua inrichting en indeling zijn de ANNA’s identiek. Toch zijn er twee verschillen. Quercus is huisdiervrij. Ook gelden er andere aankomst- en vertrekdagen. Deze vind je in het reserveringstool. ANNA Cytisus ligt het dichtste bij de camping. Goed om rekening te houden met het feit dat je tijdens het kampeerseizoen in deze ANNA wat meer ‘geluid’ vanaf de camping kunt ervaren. 

ANNA Quercus is bedoeld voor:  

  • Maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
  • Huisdiervrij

 

ANNA Ulex, Cytisus en Molinia zijn bedoeld voor: 

  • Maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
  • Maximaal 2 honden 

Prijzen 2023

 

ANNA
Origin

ANNA
Ulex

ANNA
Molinia

ANNA
Quercus

ANNA
Cytisus

Prijs per nacht weekdag (ma t/m do) € 237 € 287 € 287 € 287 € 287
Prijs per nacht weekend (vr t/m zo) € 297 € 347 € 347 € 347 € 347
Prijs per nacht schoolvakanties € 297 € 347 € 347 € 347 € 347

Wij werken met vaste aankomst- en vertrekdagen. Het minimale verblijf in alle ANNA’s is twee nachten (doordeweeks) of drie nachten (in het weekend). Het is dus niet mogelijk om een losse overnachting te boeken.  

Prijzen zijn inclusief ontbijt en exclusief schoonmaakkosten (€ 45 per boeking), gemeentelijke heffingen (€ 1,50 p.p.p.n.) en reserveringskosten (€ 5 per boeking). De algemene voorwaarden zijn van toepassing. Beddengoed en keuken- en badlinnen zijn aanwezig.

Reserveer jouw ANNA

Heb je een vraag?

Heb je vragen over het maken van een reservering? Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen. Misschien staat je antwoord hier al tussen. Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder.