Ga naar content

Welke ANNA kies jij?

Holenberg is de eerste locatie ter wereld waar je kunt overnachten in ANNA. In het allereerste ontwerp, ANNA Origin, en in vier nieuwe ANNA’s: Quercus, Cytisus, Ulex en Molinia. Allen gelegen op unieke locaties in het Holenberg bos, met voldoende rust en privacy. Vanaf november 2023 kun je ook verblijven in het laatste model ANNA Collection op Holenberg en ANNA Biesbosch. 

Een ANNA op Holenberg boek je onderaan deze pagina. ANNA biesbosch boek je via deze pagina: ANNA Biesbosch.

ANNA Origin

Origin is het eerste prototype van ANNA en is gelegen achter een grote stuifduin die door het bos loopt. Hier is het verhaal van ANNA begonnen. Designer Caspar Schols bouwde deze cabin als eerste prototype, nadat hij de eerste voor zijn moeder bouwde. De ‘primitieve’ beleving van ANNA Origin heeft een authentieke charme die een overnachting extra bijzonder maakt. De cabin heeft een houtkachel, een royaal ligbad, verborgen in de vloer en is uitgerust met een eenvoudig, maar compleet en verplaatsbaar keukenblokje. Het toilet en de douche bevinden zich buiten de cabin, in twee aparte huisjes ernaast.

ANNA Origin is bedoeld voor: 

 • Maximaal 2 personen 
 • Maximaal 2 honden 

ANNA Quercus, Cytisus, Ulex en Molinia

De andere vier ANNA’s hebben nét iets meer comfort dan Origin. Zo bevinden douche en toilet zich binnen in de cabin en is er een vaste keuken aanwezig. Daarnaast vind je in de nok van de cabin een extra slaapplek voor twee kinderen (tot 18 jaar). Uiteraard beschikken deze ANNA’s ook over een houtkachel en een bad, verstopt onder de vloer. Qua inrichting en indeling zijn de ANNA’s identiek. Toch zijn er twee verschillen. Quercus is huisdiervrij. ANNA Cytisus ligt het dichtste bij de camping. Goed om rekening te houden met het feit dat je tijdens het kampeerseizoen in deze ANNA wat meer ‘geluid’ vanaf de camping kunt ervaren. 

ANNA Quercus is bedoeld voor:  

 • Maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
 • Huisdiervrij

 

ANNA Ulex, Cytisus en Molinia zijn bedoeld voor: 

 • Maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
 • Maximaal 2 honden 

ANNA Collection

Binnenkort openen wij in ons mooie Holenberg bos een nieuwe ANNA. ANNA Collection, nóg meer comfort en nóg meer luxe midden in de natuur.

Je kunt ANNA helemaal aanpassen aan de gelegenheid, je stemming of het weer. Verander eenvoudig de opzet door met elke schil te spelen. ANNA Collection is uitgerust met alle voorzieningen voor luxe en comfort, terwijl het een echte buitenervaring biedt. Met ANNA Collection wordt binnen weer buiten. ANNA Collection brengt een elegant en dynamisch spel tussen huis, natuur en mensen. De cabin is een bewegende houten structuur waar deze drie aspecten samensmelten. Het is een baarmoeder van comfort en een platform dat zich opent voor de elementen. ANNA ademt, luistert en voelt. Een perfect thuis midden in de natuur. ANNA Collection gaat de wereld veroveren en je kunt haar hier op Holenberg NU al ervaren.

ANNA Collection is:  

 • Voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
 • Huisdiervrij

ANNA Biesbosch

ANNA Biesbosch ligt verscholen in natuurgebied De Biesbosch. Ga op avontuur naar één van de meest afgelegen gebieden in Nederland. Dit Nationaal park is voor iedereen toegankelijk. ‘s Avonds vertrekken de meeste mensen uit het Nationaal Park en hoef je de natuur alleen met de lokale dieren te delen.

Je verblijft hier in een bijzondere cabin. De combinatie van het ontwerp van cabin ANNA Collection én haar off grid installatie bieden jou de kans zo veel mogelijk in balans te leven met de energie van de natuur. Nieuwsgierig? Je komt alles te weten door brochure  goed door te lezen.

Hier verblijf je alleen, omgeven door het water, midden in dit bijzondere natuurgebied.

ANNA Biesbosch is:  

 • Voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
 • Huisdiervrij
 • Gelegen in De Biesbosch (dus niet op Holenberg in Schaijk)
 • Helemaal off grid

Prijzen

Vanaf 8 januari 2024 gelden tarieven volgens onderstaande tabel.

  ANNA
Origin
ANNA
Ulex
ANNA
Molinia
ANNA
Quercus
ANNA
Cytisus
ANNA
Collection
ANNA
Biesbosch
Prijs per nacht weekdag
(ma t/m do)
€ 257 € 297 € 297 € 297 € 297 € 317 € 317
Prijs per nacht weekend
(vr t/m zo)
€ 297 € 357 € 357 € 357 € 357 € 377 € 377
Prijs per nacht
schoolvakanties
€ 297 € 357 € 357 € 357 € 357 € 377 € 377

Wij werken met vaste aankomst- en vertrekdagen. Het minimale verblijf in alle ANNA’s is twee nachten (doordeweeks) of drie nachten (in het weekend). Het is dus niet mogelijk om een losse overnachting te boeken.  

ANNA Origin, Ulex, Molinia, Quercus, Cytisus en Collection 

Prijzen zijn inclusief ontbijt en exclusief schoonmaakkosten, gemeentelijke heffingen en reserveringskosten. De algemene voorwaarden zijn van toepassing. Beddengoed en keuken- en badlinnen zijn aanwezig.

 

ANNA Biesbosch

Bij ANNA Biesbosch is geen ontbijtservice beschikbaar. Prijzen zijn exclusief schoonmaakkosten, gemeentelijke heffingen en reserveringskosten. De algemene voorwaarden zijn van toepassing. Beddengoed en keuken- en badlinnen zijn aanwezig. ANNA Biesbosch boek je via deze pagina.

Reserveer jouw ANNA op Holenberg

Heb je een vraag?

Heb je vragen over het maken van een reservering? Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen. Misschien staat je antwoord hier al tussen. Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder. 

 

ANNA Biesbosch boek je hier!