Ga naar content

Welke ANNA kies jij?

Kies jouw Cabin ANNA en stap in een wereld waar je leeft in de natuur. Holenberg is de eerste locatie ter wereld waar je kunt overnachten in ANNA. Naast ANNA Origin zijn er 4 nieuwe ANNA’s gelegen op unieke locaties in het bos.

ANNA Origin is het prototype van ANNA en vertelt het verhaal van een droom die werkelijkheid werd. Dit is de eerste ANNA die is gebouwd door designer Caspar Schols nadat hij zijn eerste cabin bouwde voor zijn moeder. ANNA Origin is wat ruwer en authentieker; ze neemt je mee in de eerste gedachten van de designer om te leven met de natuur. De vier nieuwste ANNA's verschillen van elkaar qua locatie en zijn vernoemd naar planten die typerend zijn voor het Holenbergbos.

ANNA Origin

ANNA Origin is het prototype van ANNA en is gelegen achter een grote stuifduin die door het bos loopt. Hier is het verhaal van ANNA begonnen. Designer Caspar Schols bouwde deze cabin als tweede experiment (na de eerste die hij voor zijn eigen moeder bouwde) in zijn zoektocht naar de perfecte cabin in verbinding met de natuur. De ‘primitieve' beleving van ANNA Origin heeft een authentieke charme die een overnachting extra bijzonder maakt. In het landschap is de overgang van bos naar zandverstuiving. De locatie biedt een mooie, diepe doorkijk het bos in waar zee-, grove- en vliegdennen staan. Ook vind je er siergrassen met enkele struiken en heesters. ANNA Origin heeft een royaal ligbad in de vloer en is uitgerust met een eenvoudig maar compleet en verplaatsbaar keukenblokje. Het toilet en douche zijn buiten gelegen in aparte huisjes naast de cabin.

  • Bezetting maximaal 2 personen
  • 2 honden toegestaan

ANNA

Er zijn vier nieuwe ANNA’s in het mooie Holenbergbos. ANNA Ulex, ANNA Quercus, ANNA Molinia en ANNA Cytisus. Alle ANNA’s zijn hetzelfde opgebouwd, met een klein keukentje, een Jacobus Kook kachel en een royaal ligbad verstopt in de vloer. Deze ANNA's hebben een douche en toilet binnenin de cabin zelf. Alle ANNA’s zijn gelegen in een mooie bosrijke omgeving met voldoende privacy. Het enige verschil tussen de nieuwe ANNA’s zijn de verschillende aankomst- en vertrekdagen. ANNA Ulex en Quercus kennen andere aankomstdagen dan ANNA Molinia en Cytisus. ANNA Cytisus is het dichtst bij de camping en de faciliteiten zoals de zwemvijver en speellocatie gelegen. Als gast kun je ook gebruik maken van deze faciliteiten, maar houdt er wel rekening mee dat je hier de meeste campinggasten kunt horen tijdens het kampeerseizoen.
  • Bezetting maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen
  • In ANNA Molinia en ANNA Ulex zijn 2 honden toegestaan

Prijzen

 

ANNA
Origin

ANNA
Ulex

ANNA
Molinia

ANNA
Quercus

ANNA
Cytisus

Prijs per nacht weekdag (zo t/m do) € 197 € 287 € 287 € 287 € 287
Prijs per nacht weekend (vr en za) € 247 € 337 € 337 € 337 € 337
Prijs per nacht schoolvakanties € 247 € 337 € 337 € 337 € 337

* Minimaal verblijf is twee nachten. Prijzen zijn inclusief ontbijt en exclusief schoonmaakkosten (€ 35 per boeking), gemeentelijke heffingen (€ 1,50 p.p.p.n) en reserveringskosten (€ 5 per boeking). De algemene voorwaarden zijn van toepassing. Buiten je tandenborstel en goede buitenkleding hoef je verder niets mee te nemen, overal is aan gedacht. Mocht je het leuk vinden; er kan volop gekookt worden.

Reserveer jouw ANNA

Wachtlijst

Holenberg is sinds de start enorm populair, waar we ontzettend dankbaar voor zijn. Door de vele boekingen is er weinig beschikbaarheid tot het eind van het jaar. Soms komt het voor dat er een annulering is, waardoor het mogelijk is om alsnog een reservering te maken. Wil je als eerste te horen krijgen dat er weer beschikbaarheid is? Schrijf je dan in op onze wachtlijst. Via een e-mail maken we regelmatig vrijgekomen datums bekend, zodat jij als eerste kunt reserveren!

Veel gestelde vragen

Vragen over het maken van een reservering