Ga naar content
kom samen in ANNA Meet

De natuur als bron van inspiratie

Een plek om te ontmoeten, leren, creëren en inspireren

Bij Holenberg en Charme Camping Hartje Groen geloven we dat je in verbinding met de natuur tot de mooiste resultaten komt. Met de ontwikkeling van ANNA Meet hebben we deze gedachte vorm weten te geven. ANNA Meet is een bijzondere cabin.

Gebouwd boven het water en met een adembenemend uitzicht over de grootste vlinderidylle van Nederland. Een prachtige, serene plek om te ontmoeten, te leren, te creëren en te inspireren. Een plek die alles heeft om jouw (zakelijke) bijeenkomst tot een succes te maken. 

ANNA Meet & de elementen

Door met de binnen- en buitenlagen van de cabin te spelen, ben je altijd verbonden met de omgeving. In de dynamiek tussen ANNA Meet en de elementen (het weer, de temperatuur, het leven om je heen) word je zelf een klein beetje onderdeel van de natuur. Schuif met de glazen- en houten schillen en bepaal zelf de sfeer die op dat moment gewenst is. Houd er rekening mee dat meebewegen met de natuur, ook meebewegen met de seizoenen betekent. Waar het in de zomer warm kan worden onder het glas, is het in de winter soms erg koud. Met onze houtkachel maak je het zelf een stuk aangenamer. Toch kan het best eens voorkomen dat je, wanneer het buiten vriest bijvoorbeeld, een plaid of zelfs een dikke jas nodig hebt.

Vanwege de kou is ANNA Meet daarom in de winter ook gesloten (van 1 oktober tot 1 april). Wel zijn we nu hard aan het werk om ANNA Meet winterproof te maken. Dus wil je toch in die periode vergaderen, neem dan gerust even contact met ons op.

ANNA Meet & haar omgeving

ANNA Meet ligt aan de voet van oergebied De Maashorst. Het minst bekende, maar misschien wel het mooiste natuurgebied van Brabant. Ontstaan in de ijstijd en met zijn uitgestrekte vlaktes met wildleven, dampende wijstgronden en enorme stuifduinen een magische plek. Dat geldt ook voor de vlinderidylle waarop ANNA Meet zich bevindt.

De aanleg van het landschap heeft in nauwe samenwerking met lokale biologen, natuurwetenschappers en de Vlinderstichting plaatsgevonden. Luister tijdens je bijeenkomst naar de vogels en geniet in het voorjaar en de zomer van de vele bloemen en vlinders die dit aantrekt.  

ANNA Meet & jij

Jouw bijeenkomst in ANNA Meet, op maat gemaakt. Gezond eten, voldoende bewegen en frisse lucht helpen je te concentreren en te presteren. Een vergadering of bijeenkomst in ANNA Meet kun je daarom compleet maken met een gezonde lunch en een passende activiteit in de natuur. Benieuwd naar de mogelijkheden of heb je zelf ideeën? Neem gerust contact met ons op. Dan bespreken we deze samen.
Ontmoeten, vergaderen, leren en creëren

Prijzen & arrangementen

Vergaderen in ANNA Meet kan met maximaal 8 personen. De kosten bedragen 450 euro voor een hele dag (8.30 – 17.00 uur) of 275 euro voor een dagdeel (8.30 – 12.30 uur / 13.00 – 17.00 uur). Tijdens je verblijf in ANNA Meet kun je gebruikmaken van een vergader- en/of luncharrangement (in samenwerking met de Boshut) zoals hieronder beschreven. Wil je liever van de reguliere menukaart bestellen bij de Boshut? Geen probleem! Houd er wel rekening mee dat de kosten voor de lunch in dat geval ter plekke betaald dienen te worden.  

Goed om te weten: toiletten bevinden zich op loopafstand, dus niet in ANNA Meet zelf.  

ANNA Meet

Arrangement 1

Dit arrangement is per dagdeel en inclusief:

 • Koffie, thee & muntwater op tafel
 • Lekkers bij de koffie, vers fruit en snoepgroenten
 • Flip over, wifi & gratis parkeren
 • Tv-scherm 
€ 8,50
per persoon, per dagdeel
ANNA Meet

Arrangement 2

Dit arrangement is per dagdeel en inclusief:

 • Koffie, thee, frisdrank & muntwater op tafel
 • Lekkers bij de koffie, vers fruit en snoepgroenten
 • Flip over, wifi & gratis parkeren
 • Tv-scherm 
€ 11,00
per persoon, per dagdeel
ANNA Meet

Lunch 1

Sandwiches 

 • Keuze uit: carpaccio, gerookte zalm, pulled chicken, geitenkaas of hummus 
 • 2 drankjes naar keuze 
€ 19,50
per persoon
ANNA Meet

Lunch 2

Lunchplankje vis of vlees 

 • Lunchplankje vlees: Soepje naar keuze, brood met kroket en rundvleessalade 
 • Lunchplankje vis: Soepje naar keuze, brood met garnalenkroket en tonijnsalade 
 • 2 drankjes naar keuze 
€ 20,50
per persoon
ANNA Meet

Lunch 3

Salades 

 • Keuze uit: carpaccio, gerookte zalm, pulled chicken of geitenkaas 
 • 2 drankjes naar keuze 
€ 22,50
per persoon

Maak een reservering

Commerciële foto's ANNA Meet

We krijgen regelmatig de vraag of ANNA Meet gereserveerd mag worden voor fotoshoots met als doel producten te fotograferen voor commerciële doeleinden. Dit is niet mogelijk. Prachtige foto’s maken van je evenement of bijeenkomst is uiteraard toegestaan en het delen hiervan waarderen we, maar de locatie kan niet dienen ter promotie van andere producten.