Ga naar content
kom samen in ANNA Meet

De natuur als leermeester

Kom samen in ANNA Meet

Wil je een bijeenkomst organiseren en elkaar ontmoeten en inspireren in een bijzondere natuurlijke omgeving? Dat kan! Kies voor een bijeenkomst in een unieke cabin gebouwd boven het water en met uitzicht op de grootste vlinderidylle van Nederland. Reserveer een bijeenkomst in ANNA Meet.

ANNA Meet ligt aan de voet van Oergebied De Maashorst bij Holenberg en Charme Camping Hartje Groen. De Maashorst is Brabants minst bekende, maar grootste en misschien wel mooiste natuurreservaat. Je vindt er uitgestrekte vlaktes met wildleven, dampende wijstgronden in het vroege ochtendlicht en enorme stuifduinen uit de ijstijd. 

De natuur als bron van inspiratie

ANNA Meet bevind zich op één van de grootste vlinderidylles van Nederland. De aanleg van het landschap heeft in nauwe samenwerking plaatsgevonden met lokale biologen, natuurwetenschappers en de Vlinderstichting. Luister tijdens de bijeenkomst naar de vele vogels en geniet in het voorjaar en de zomer van de vele bloemen en vlinders die dit aantrekt.

Bijeenkomst op maat

Bij Holenberg en Charme Camping Hartje Groen geloven wij dat je in verbinding met de natuur tot de mooiste resultaten komt. Daarbij helpen gezond eten, voldoende bewegen en frisse lucht je te concentreren en presteren. Een vergadering of bijeenkomst in ANNA Meet kun je compleet maken met een gezonde lunch, snoepgroenten of passende activiteit in de natuur. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Laat je inspireren in ANNA Meet

In Cabin ANNA leef je met de natuur. Door met de binnen- en buitenlagen van Cabin ANNA te spelen, ben je altijd verbonden met je natuurlijke omgeving. In de dynamiek tussen Cabin ANNA en omgeving – het weer, temperatuurschommelingen, het dag/nacht-ritme van het leven om je heen – word je een klein beetje onderdeel van de natuur. Voel je verbonden met de omgeving en schuif en speel met de glazen en houten binnen- en buitenlagen van de cabin. Zo bepaal je zelf de sfeer en geborgenheid die op dat moment gewenst is.

Meebewegen met de natuur, betekent meebewegen met de seizoenen en de bijbehorende temperatuurverschillen. Waar het in de zomer goed warm kan worden onder het glas, is het in de winter soms erg fris in ANNA Meet. Met onze houtkachel maak je het gelukkig zelf al een stuk aangenamer in de cabin. Toch kan het best eens voorkomen dat je, wanneer het buiten écht goed koud is, de hele dag met een plaid omgeslagen zit of zelfs een dikke winterjas nodig hebt. Goed om daar rekening mee te houden wanneer je ANNA Meet boekt voor jouw bijeenkomst. 

Ontmoeten, vergaderen, leren en creëren

Prijzen en arrangementen

Vergaderen in ANNA Meet kan met maximaal 8 personen. De kosten voor het reserveren van ANNA Meet zijn voor één dagdeel € 275,00 en voor een hele dag € 450,00. Een dagdeel is van 8.30 tot 12.30 of van 13.00 tot 17.00. Een gehele dag is van 8.30 tot 17.00. Er zijn diverse mogelijkheden voor de lunch en activiteiten in de natuur. Wij bespreken dit graag persoonlijk om het zo goed mogelijk af te stemmen op je wensen. Ook voor een andere workshop overleggen wij graag de mogelijkheden en indeling met je. Goed om te weten: toiletten zijn op loopafstand, maar bevinden zich niet in ANNA Meet zelf. Voor de verzorging is er de mogelijkheid om te kiezen voor een van de volgende arrangementen:

ANNA Meet

Arrangement 1

Dit arrangement is per dagdeel en inclusief:

  • Koffie, thee & muntwater op tafel
  • Lekkers bij de koffie, vers fruit en snoepgroenten
  • Flip over, wifi & gratis parkeren
  • Tv-scherm 
€ 8,50
per persoon, per dagdeel
ANNA Meet

Arrangement 2

Dit arrangement is per dagdeel en inclusief:

  • Koffie, thee, frisdrank & muntwater op tafel
  • Lekkers bij de koffie, vers fruit en snoepgroenten
  • Flip over, wifi & gratis parkeren
  • Tv-scherm 
€ 11,00
per persoon, per dagdeel

Maak een reservering

Commerciële foto's ANNA Meet

We krijgen regelmatig de vraag of ANNA Meet gereserveerd mag worden voor fotoshoots met als doel producten te fotograferen voor commerciële doeleinden. Dit is niet mogelijk. Prachtige foto’s maken van je evenement of bijeenkomst is uiteraard toegestaan en het delen hiervan waarderen we, maar de locatie kan niet dienen ter promotie van andere producten.