Ga naar content

Verblijf

Leven in de natuur

ANNA droomt van een groene wereld waarin we leven in de natuur. Elk mens, elke dag verbonden met de natuur. Een diepere connectie met elkaar en jouw omgeving op dagelijkse basis. Leven in een omgeving waar jij écht onderdeel van bent.

Op Holenberg, in De Maashorst of in De Biesbosch, verblijf je in Cabin ANNA. Leven, slapen en werken in de natuur. De vrijheid om te leven met de elementen in een comfortabele omgeving. Hier is leven in overvloed. Laat je volledig onderdompelen en geef je over aan de elementen.  

Een werelds design

Cabin ANNA is ontstaan uit een verlangen om dichterbij de natuur te leven. Je kunt ANNA volledig aanpassen naar de gelegenheid, jouw stemming of het weer. Wijzig eenvoudig haar opstelling door te variëren met haar lagen. Cabin ANNA is als een nieuw organisme in het ecosysteem waarin je leeft en reflecteert de veranderingen die buiten plaatsvinden. In 2021 heeft Cabin ANNA één van 's werelds meest prestigieuze awards gewonnen voor het design!

‘Eén van de meest eco vriendelijke resorts van Europa’

Holenberg is in 2021 benoemd tot één van de 10 meest eco vriendelijke resorts van Europa door de gerenommeerde Britse krant The Guardian. De krant prijst de duurzame benadering van Holenberg: ‘Verscholen in een bos nabij de Maashorst vind je Cabin ANNA, met verschillende safari-, fiets- en wandelmogelijkheden in de directe omgeving. Jouw ecologische voetafdruk is tijdens een verblijf zoveel mogelijk gereduceerd’.

Compleet verzorgd in De Maashorst óf off grid in De Biesbosch

De Maashorst

In natuurgebied de Maashorst liggen 6 ANNA cabins verscholen in het bos. Hier word je omarmd door Brabantse warmte, een thuis waar je hartelijk ontvangen wordt. Laat je verrassen door onze persoonlijke benadering en service. Geniet van een heerlijk streekontbijt, laat je verwennen met een diner in je ANNA of bestel een Oerkook arrangement. Ervaar de rust en privacy rondom je ANNA in het bos of zoek de gezelligheid op van De Boshut en haar knusse buitenterras voor een hapje en drankje. Kortom, het beste van twee werelden! 

De Biesbosch

In Nationaal park De Biesbosch ligt Cabin ANNA verscholen op een schiereiland. Ga op avontuur naar één van de meest afgelegen gebieden in Nederland. Dit Nationaal park is voor iedereen toegankelijk. ‘s Avonds vertrekken de meeste mensen uit het Nationaal Park en hoef je de natuur alleen met de lokale dieren te delen. Je verblijft hier in een bijzondere cabin. De combinatie van het ontwerp van de cabin én haar off grid installatie bieden jou de kans zo veel mogelijk in balans te leven met de energie van de natuur. Hier verblijf je alleen, omgeven door het water, midden in dit bijzondere natuurgebied.

FAQ