Ga naar content

Verblijf

Leven in de natuur

ANNA droomt van een groene wereld waarin we leven in de natuur. Elk mens, elke dag verbonden met de natuur. Een diepere connectie met elkaar en jouw omgeving op dagelijkse basis. Leven in een omgeving waar jij écht onderdeel van bent.

Op Holenberg verblijf je in Cabin ANNA. Leven, slapen en werken in de natuur. De vrijheid om te leven met de elementen in een comfortabele omgeving. Hier is leven in overvloed. Laat je volledig onderdompelen en geef je over aan de elementen.  

Een werelds design

Cabin ANNA is ontstaan uit een verlangen om dichterbij de natuur te leven. Je kunt ANNA volledig aanpassen naar de gelegenheid, jouw stemming of het weer. Wijzig eenvoudig haar opstelling door te variëren met haar lagen. Cabin ANNA is als een nieuw organisme in het ecosysteem waarin je leeft en reflecteert de veranderingen die buiten plaatsvinden. In 2021 heeft Cabin ANNA één van 's werelds meest prestigieuze awards gewonnen voor het design!

‘Eén van de meest eco vriendelijke resorts van Europa’

Holenberg is in 2021 benoemd tot één van de 10 meest eco vriendelijke resorts van Europa door de gerenommeerde Britse krant The Guardian. De krant prijst de duurzame benadering van Holenberg: ‘Verscholen in een bos nabij de Maashorst vind je Cabin ANNA, met verschillende safari-, fiets- en wandelmogelijkheden in de directe omgeving. Jouw ecologische voetafdruk is tijdens een verblijf zoveel mogelijk gereduceerd’.

Geniet van Brabantse gezelligheid

Holenberg is onderdeel van Hartje Groen. Laat ons je verrassen door onze persoonlijke benadering en service. Geniet enerzijds van de natuur en privacy rondom jouw ANNA in het hart van het Holenbergbos. En zoek anderzijds juist de gezelligheid op met een hapje of drankje bij De Boshut of het ruime buitenterras. Kortom, het beste van twee werelden!

Beleef de oernatuur van de Maashorst

Holenberg is gelegen aan de voet van de Maashorst, het oergebied van Brabant. Ontdek tijdens je verblijf de overweldigende natuur van dit gebied. Ook op cultuurhistorisch gebied zijn er bijzondere ontdekkingen te doen. Ontdek de Maashorst en omgeving op eigen gelegenheid of via een van de activiteiten die worden aangeboden.

FAQ