Ga naar content

Ontdek

Ontdek het oergebied van Brabant

In de vroege morgen ben je op je mooist. Stil en puur. Een nieuwe start. Breng schoonheid en warmte wanneer je opkomt. Leven. Breng de eerste geluiden van de dag. En laat me het meesterwerk aanschouwen die je doet kleuren op het canvas van mijn zicht.

Het Holenbergbos is de toegangspoort tot het hart van de Maashorst, het grootste natuurgebied van Noord-Brabant. Dit oergebied is ontstaan in de ijstijd en kent een bijzondere geschiedenis waar mens en natuur samen leven. Hier regeren de drie grote grazers van ons land; de wisent, de tauros en de exmoorpony. 

de magie vind je buiten

ruimte

alleen jij en de natuur

vrijheid

slapen onder de sterren

pracht

de oernatuur van de Maashorst

Beleef de Maashorst

De natuur van de Maashorst werkt betoverend. Waan je in een wereld van rust en ruimte, zo dicht bij huis. Verken wandelend, fietsend of te paard de verschillende landschappen.

De Maashorst laat je kennismaken met uitgestrekte heidevelden, rijke bosgebieden en drassige wijstgronden. Als gast op Holenberg heb je de mogelijkheid tot het boeken van unieke privé excursies die je dichterbij de natuur brengen dan wie dan ook.

Privé safari - Op zoek naar de wisent

Ga met een ranger op pad en ga op zoek naar de wisent. Leer tijdens deze safari alles over het grootste landzoogdier van Europa en zijn leefgebied in de Maashorst.
Lees meer

Begeleide wandel- of fietstocht

Ontdek te voet of per fiets de cultuurhistorische schatten van de Maashorst. Kies voor een privé tocht onder begeleiding van een IVN gids, of volg zelf één van de themaroutes.
Lees meer

Bosbaden - Mindful wandelen

Kom heerlijk tot rust en leer de basisprincipes van de juiste ademhaling en mindfulness tijdens het wandelen.
Lees meer

Mountainbiking

Zoek het avontuur op cross over de leukste trails van de Maashorst en omstreken onder begeleiding van een mountainbike gids.
Lees meer

Beleef een winters Maashorst

Kies voor een verblijf in de winter op Holenberg en beleef de Maashorst op haar puurst. Kom even helemaal tot jezelf en laat je onderdompelen door de magie van dit seizoen en de vele gezichten van de Maashorst. Beleef de kou van het seizoen en geniet van de rust in een slapende natuur.

FAQ