Ga naar content

Eten in en rondom jouw ANNA

Tijdens jouw verblijf is het ontbijt altijd inbegrepen. En na een dag in de natuur is niets zo fijn als het genieten van een welverdiende borrel of maaltijd. Zowel voor de lekkere als stevige trek zijn er diverse mogelijkheden in en rondom Holenberg. Eet mee tijdens onze aanschuifavonden, kies voor een oermaaltijd of een heerlijke hap buiten de deur bij een van de door ons persoonlijk geselecteerde restaurants in de omgeving.

Lunch en borrels bij De Boshut

Direct naast het Holenbergbos ligt de gezellige Boshut. Verscholen in de bossen, aan de voet van natuurgebied de Maashorst. Geniet van een lekker hapje en drankje in de zon op het terras, of binnen naast de open haard gedurende de winterdagen. Op de kaart staan heerlijke lunchgerechten, taartjes en mooie borrelplanken.

Openingstijden De Boshut

Maandag t/m vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 (keuken sluit 16.45)

Zaterdag & zondag geopend van 10.00 tot 18.00 (keuken sluit 17.30)


Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag is De Boshut gesloten

Dinermogelijkheden

Diner bestellen bij Restaurant Trien

Geen zin om zelf te koken? Restaurant Trien maakt heerlijke gerechten van pure producten. En ze bezorgen de maaltijden direct tot in jouw cabin. Bekijk het menu alvast via deze link en bestel je eten voor 17.00 uur via telefoonnummer +31(0)486 41 41 41. Dan worden de gerechten om 17.30 uur warm naar jouw ANNA gebracht. Restaurant Trien is geopend op woensdag t/m zondag*.

 

Diners bestellen bij De Boshut

De Boshut verzorgt op maandag & dinsdag lekkere hoofdgerechten voor € 17,50 per maaltijd:

  • Risotto met truffel, gebakken paddestoelen en parmezaanse kaas.
  • Risotto met seizoensgroente en parmezaanse kaas.
  • Pasta pesto met tomaatjes, verse basilicum en parmezaanse kaas.
  • Traditionele pasta met gehakt, verse tomatensaus en parmezaanse kaas.

Alle gerechten worden geserveerd met een frisse salade en alle gerechten zijn uit te breiden met pulled chicken, gerookte zalm of gebakken geitenkaas (+ € 5,00). Deze gerechten kunnen tot 16.00 uur op de dag zelf besteld worden bij De Boshut. Dit mag ook telefonisch +31(0)486 46 46 46. De Boshut heeft een uitgebreide lunch- en borrelkaart. Deze gerechten zijn elke dag af te halen tot 17.00 uur.

Oerkoken

Even helemaal terug naar de basis. Maak samen een gerecht naar keuze boven een open vuur. Wij hebben voor jullie een pakket samengesteld met verse producten voor een heerlijke maaltijd om van te genieten. Je ontvangt van ons verse ingrediënten met een lekker recept (vegetarische stoof of pulled chicken) om te bereiden boven een kampvuur in een Dutch Oven die boven een vuurschaal aan een driepoot hangt.

De driepoot, vuurschaal en de Dutch Oven en het verspakket worden op de dag zelf om 17.00 uur naar jouw ANNA gebracht. Je ontvangt verse ingrediënten, een beschrijving voor gebruik en alle benodigdheden. Bestel je oerpakket bij de receptie, graag uiterlijk een dag voordat je hiervan gebruik wilt maken voor 15.00 uur. 

Kosten zijn € 55,00 voor 2 volwassenen en € 75,00 voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Je kunt dit reserveren per email, telefoon of direct bij de receptie. Dan voegen wij het aan de reservering toe. Wanneer je dit per e-mail doet, vergeet dan niet te melden welke dag je graag zou willen oerkoken en of je voorkeur uitgaat naar de vegetarische stoof of de pulled chicken.

Bezorgen van eten op Holenberg

Het Holenbergbos is alleen toegankelijk voor eigen gasten. Restaurant Trien kent Holenberg en heeft de mogelijkheid om de maaltijden te bezorgen tot in jouw ANNA. Maaltijdbezorgers van overige restaurants worden verzocht om het bos niet te betreden om ieders privacy te bewaren. We verzoeken je om op de parkeerplaats een maaltijd op te halen als je eten hebt besteld.

Restaurants in de omgeving

In de omgeving van Holenberg zijn ook uitstekende restaurants te vinden voor lunch of diner. We hebben een persoonlijke selectie gemaakt van de beste restaurants:

Ons Eethuys in Schaijk. Tel. 0486461226. Dichtbij, gezellig en lekker eten;
Nieuw Schaijk in Schaijk. Tel. 0486461294. Lunch, diner en Italiaans schepijs.
Eetcafé De Notaris in Schaijk. Tel. 0486460777. Gezellig eetcafé;
Restaurant Trien in Herpen. Tel. 0486414141. Heerlijk eten;
Pan & Zo in Herpen. Tel. 0486416689. Pannenkoeken, lekkere lunch, leuk voor kinderen;
Bomenpark Heesch in Heesch. Tel. 0412473074. Eten in een groene omgeving;
De Linde in Reek. Tel. 0486721016. Sfeervolle en relaxte ambiance waar gastvrijheid het verschil maakt;
Versaen in Ravenstein. Tel. 0486851565. Sterrenrestaurant, Frans mediterrane keuken.