Ga naar content

Adem in de natuur

Verlaat de waan van de dag, kom volledig uit je hoofd en vind diepe ontspanning tijdens een ademsessie.
Een ervaren ademcoach laat je kennis maken met de kracht van de adem. En neemt jullie mee op een ‘innerlijke reis’, waarbij je volledig tot rust komt en weer verbinding maakt met de natuur, jezelf en elkaar. 
Een waar cadeau voor jezelf en je naaste om op te laden en weer echt met elkaar te connecten in jullie eigen cabin ANNA.

 

Wanneer op aanvraag, op basis van beschikbaarheid  
Duur 1,5 uur  
Kosten €150  
Locatie in jouw ANNA cabin  

 

Deze workshop is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar die gezond is van geest en lichaam.*

Voor alle benodigde materialen wordt gezorgd. De aanvang van de activiteit is in de huiskamer. En onder het genot van een warme thee of koffie is er na afloop de mogelijkheid om nog even na te praten.

* Er zijn enkele contra-indicaties waarbij het niet verstandig is om blootgesteld te worden aan extreme kou. Dat is bij zwangerschap, epilepsie, secundaire vorm van Raynaud. Deelname is dan uitgesloten.

Overleg met uw huisarts of u aan koude training kunt doen bij hart- en vaatziekten, niet goed ingestelde hoge bloeddruk, nierfalen, migraine, ernstig astma, COPD of na een recente operatie óf als u twijfelt of kou goed voor u is.

Om deel te kunnen nemen aan de activiteit, wordt gevraagd vooraf een gezondheidsverklaring en eigen risico formulier in te vullen.