Ga naar content

Back to nature adem & ijs workshop of sessie

Terug naar de natuur; bewust, ontspannen, in verbinding met elkaar en in flow leven. Door dagelijkse uitdagingen staan we veelal ‘aan’ en leven we er niet naar. Terwijl deze natuurlijke staat van zijn via de ademhaling gemakkelijk terug te brengen is.

Back to nature ademsessie

Tijdens een back to nature ademsessie verlaat je de waan van de dag, kom je volledig uit je hoofd en vind je diepe ontspanning. Leef één met de natuur en maak weer verbinding met het leven, jezelf en elkaar. En voel de diepe connectie die dan ontstaat.

Deze magische ervaring is een waar cadeau voor jezelf, een dierbare vriend/vriendin of partner. De ademsessie wordt door een ervaren ademcoach privé gehost in je eigen Cabin ANN. 

Wil je samen deze ervaring op doen? Een duo ademsessie staat in het teken van echt contact maken met elkaar. Samen maak je een ‘innerlijke reis’, waarmee je je relatie nog meer verdiept. 

Wanneer op aanvraag, op basis van beschikbaarheid  
Duur individuele ademsessie: 1 uur
duo ademsessie: 1,5 uur
 
Kosten individuele ademsessie: €95
duo ademsessie: €150
 
Locatie in jouw ANNA cabin  

Er is ook een mogelijkheid om een adem & ijs workshop te volgen. De adem & ijs workshop is te reserveren van november t/m maart en de ademworkshop is te reserveren van april t/m oktober. 

Back to nature ademworkshop

Tijdens de Back to nature ademworkshop mag je je hoofd lekker leegmaken en ontdekken welke invloed je manier van ademhalen op je heeft. Een ervaren ademcoach geeft uitleg en leert je diverse ademtechnieken bewust in te zetten. Zodat je sneller en dieper kunt ontspannen óf juist meer energie krijgt. En er letterlijke meer ruimte ontstaat om flow te geven aan je (dagelijkse) leven.  

Wanneer op aanvraag, op basis van beschikbaarheid  (april t/m oktober)
Duur ongeveer 1 uur en 30 minuten
Kosten €135 per 2 personen
Deelnemers 2 personen
Locatie in jouw ANNA cabin

 

Back to nature adem & ijs workshop

Een boost voor je immuunsysteem! Ervaar de positieve effecten van de adem en kou.
Onder begeleiding van een ervaren ademcoach leer je meer over de kracht van de adem. Uiteraard ga je zelf ook ademen en wordt je voorbereid op de afsluiting van de workshop; een dip in het koude ven. Deze ijskoude uitdaging wil je niet missen.

Deze workshop is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar die gezond is van geest en lichaam.*

Voor alle benodigde materialen wordt gezorgd. De aanvang van de activiteit is in de huiskamer. En onder het genot van een warme thee of koffie is er na afloop de mogelijkheid om nog even na te praten.

Wanneer op aanvraag, op basis van beschikbaarheid  (november t/m maart)
Duur ongeveer 1 uur en 30 minuten tot 2 uur
Kosten €135 per 2 personen
Deelnemers 2 personen
Locatie De huiskamer van Hartje Groen

 

* Er zijn enkele contra-indicaties waarbij het niet verstandig is om blootgesteld te worden aan extreme kou. Dat is bij zwangerschap, epilepsie, secundaire vorm van Raynaud. Deelname is dan uitgesloten.

Overleg met uw huisarts of u aan koude training kunt doen bij hart- en vaatziekten, niet goed ingestelde hoge bloeddruk, nierfalen, migraine, ernstig astma, COPD of na een recente operatie óf als u twijfelt of kou goed voor u is.

Om deel te kunnen nemen aan de activiteit, wordt gevraagd vooraf een gezondheidsverklaring en eigen risico formulier in te vullen.