Ga naar content

Back to nature ademworkshop of ademsessie

Back to nature ademsessie

Terug naar de natuur; bewust, ontspannen, in verbinding met elkaar en in flow leven. Door dagelijkse uitdagingen staan we veelal ‘aan’ en leven we er niet naar. Terwijl deze natuurlijke staat van zijn via de ademhaling gemakkelijk terug te brengen is. Tijdens een back to nature ademsessie verlaat je de waan van de dag, kom je volledig uit je hoofd en vind je diepe ontspanning. Leef één met de natuur en maak weer verbinding met het leven, jezelf en elkaar. En voel de diepe connectie die dan ontstaat. Deze magische ervaring is een waar cadeau voor jezelf, een dierbare vriend/vriendin of partner. En wordt door een ervaren ademcoach privé gehost in je eigen Cabin ANNA. Wil je samen deze ervaring op doen? Een duo ademsessie staat in het teken van echt contact maken met elkaar. Samen maak je een ‘innerlijke reis’, waarmee je je relatie nog meer verdiept. 

Wanneer op aanvraag, op basis van beschikbaarheid
Duur individuele ademsessie 1 uur en duo ademsessie: 1,5 uur
Kosten individuele ademsessie: € 95 en duo ademsessie: €150
Locatie in jouw eigen ANNA

 

Back to nature ademworkshop

Terug naar de natuur; bewust, ontspannen, in verbinding met elkaar en in flow leven. Door dagelijkse uitdagingen staan we veelal ‘aan’ en leven we er niet naar. Terwijl deze natuurlijke staat van zijn via de ademhaling gemakkelijk terug te brengen is. Tijdens de Back to nature ademworkshop ontdek je wat de ademhaling met én voor je kan doen. Een ervaren ademcoach leert je diverse ademtechnieken bewust in te zetten, zodat je sneller en dieper kunt ontspannen. En er letterlijk meer ruimte ontstaat om flow te geven aan je (dagelijkse) leven. Voor alle benodigde materialen wordt gezorgd.

 

Wanneer vrijwel elke donderdag om 10:00*
Duur ongeveer 1 uur en 30 minuten
Kosten €55 per persoon & €95 per 2 personen
Deelnemers min. 2 tot max. 10 personen, vanaf 16 jaar
Locatie in ANNA meet

* op basis van beschikbaarheid ook privé op andere dagen mogelijk in jouw eigen ANNA. De kosten van een privé ademworkshop bedragen €135,- voor 2 personen