Ga naar content

Ga eropuit in De Biesbosch!

Verken de uitgestrekte natuur wandelend over de vele paden of varend met de kano die bij Cabin ANNA voor je klaar ligt. In De Biesbosch tref je verschillende dieren aan. De meest beroemde bewoner is toch wel de bever: de trots van De Biesbosch!

Kanoën vanaf Cabin ANNA

Bij de Cabin vind je een kano waar je gebruik van kunt maken. De Biesbosch beleven vanaf het water zorgt het gehele jaar voor een bijzondere belevenis.
Lees meer

Wandelen

Neem een kijkje in de getijdennatuur van de Noordwaard. Je loopt er vanuit de cabin zo naartoe en je zal versteld staan van de natuur.
Lees meer

Vogels spotten

Vanaf de cabin loop je direct Europese topnatuur binnen. In de rietmoerassen en wilgenbossen zingen in het voorjaar volop blauwborsten, kleine karekieten en rietzangers. En een typische Biesboschbewoner, de cetti’s zanger, zingt zijn keiharde lied.
Lees meer

Bevertocht

Het Biesbosch Museum organiseert bevertochten waarbij 's avonds door de Biesbosch wordt gevaren. Door de schipper wordt gedurende deze tocht gewezen op de sporen die de bever overal in de Biesbosch achterlaat.
Lees meer

Vaar- en wandeltocht

Combinatie van varen en wandelen door de prachtige Biesbosch!
Lees meer

Fluisterboottocht

Met de fluisterboot vaar je door smalle kreken en sloten naar de mooiste plekjes van de Biesbosch. Door de geringe diepgang van deze boot wordt ook gevaren door de sloot van Beneden Petrus, één van de mooiste Biesbosch-kreken.
Lees meer

De Biesboschlinie: Erfgoed, water en natuur

In het noord-westen van Noord-Brabant, vind je de Biesboschlinie. Dit mooie gebied is het thuis van eeuwenoud erfgoed en prachtige natuur. Het gebied beslaat de gemeente Altena met zijn 21 kernen, waaronder Woudrichem, en het zuidelijke deel van de Biesbosch.
Naar de website