Ga naar content

Ga eropuit in De Maashorst!

Gelegen aan de voet van De Maashorst, biedt Holenberg vele mogelijkheden om eropuit te trekken in de natuur. Ontdek tijdens je verblijf de pracht van dit enorme gebied en laat je verwonderen door de oerschatten die De Maashorst rijk is. Selecteer een van de activiteiten voor meer informatie en het maken van een reservering. Liever zelf op pad? Huur een fiets bij de receptie! Wij hebben verschillende fiets- en wandelroutes voor je samengesteld om op eigen houtje De Maashorst te verkennen. Je vindt ze bij de receptie.

Adem (en ijs) in de natuur

Terug naar de natuur; bewust, ontspannen, in verbinding met elkaar en in flow leven. Door dagelijkse uitdagingen staan we veelal ‘aan’ en leven we er niet naar. Terwijl deze natuurlijke staat van zijn via de ademhaling gemakkelijk terug te brengen is.
Lees meer
oerkoken

Oerkoken

Wie écht back to basic wil, kan ook een gerecht naar keuze buiten, boven open vuur bereiden. Wij hebben een speciaal pakket samengesteld met verse producten voor een heerlijke maaltijd.
Lees meer

Bosbaden - beleef de elementen

Dompel je onder in de natuur. Letterlijk. Ruisende bladeren, een druppel op je wang. Tijdens deze mindful ochtendwandeling start je jouw dag heerlijk ontspannen.
Lees meer

Vlindermassage en meditatie

Geniet van een rustgevende vlindermassage in jouw eigen ANNA of in ANNA Meet op de vlinderidylle. Je kunt dit alleen doen of met je partner samen. Een combinatie van massage, meditatie en ademhalingsworkshop is mogelijk.
Lees meer

Yoga

Start je dag goed met yoga. Breng je lichaam en geest en geest en bewustzijn met elkaar in balans. Tijdens deze sessie word je onder begeleiding van een ervaren yogadocente bewust gemaakt van je ademhaling en voer je houdingen uit die passen bij de energie van het seizoen.
Lees meer

Meditatie

Tijdens deze meditatiesessie ga je onder begeleiding van een ervaren docente twee verschillende meditaties doen waarbij de energie van het seizoen gevolgd wordt en er ingegaan wordt op een thema dat past bij het seizoen.
Lees meer

Wisentensafari met ranger

Ga met een ranger op pad de natuur in, op zoek naar de wisent. Leer tijdens deze safari alles over het grootste landzoogdier van Europa en zijn leefgebied in de Maashorst. Tijdens de safari zul je ook vast en zeker de andere grazers spotten.
Lees meer

Mountainbiken met een gids

Zoek het avontuur op met een mountainbike over de leukste trails van de Maashorst en omstreken onder begeleiding van een mountainbike gids. De Maashorst kent vele routes voor beginners tot gevorderen. De begeleider zorgt ervoor dat jij alle fijne kneepjes van het fietsen leert en neemt de MTB fietsen voor je mee. De begeleide tocht is mogelijk voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen.
Lees meer

Huifkartocht door de Maashorst

Een mooie tocht door de Maashorst per huifkar. Als ze zich laten zien, spot je de wisenten, taurossen en exmoorpony’s. Er wordt gestopt bij de breukrand, vorstengraven en het heidegebied en er is een pauze bij natuurcentrum Slabroek. Tijdens de schoolvakanties kan op zaterdag in overleg en bij voldoende belangstelling de rit opgedeeld worden in 2 kortere ritten.
Lees meer
Foto Vleermuizen Excursie door Rene Janssen

Vleermuizen excursie

Zodra de schemering valt worden de vleermuizen in het bos actief. Tijdens deze excursie ga je op zoek naar deze bijzondere nachtdieren. Ze zijn niet direct zichtbaar, maar wel te horen met een ‘batdetector’. Foto door René Janssen.
Lees meer