Ga naar content

Beleef

Een nieuwe beleving van de natuur

Geef je over aan de elementen. Letterlijk. Ervaar de natuur in haar puurste vorm. Voel de wind over de dekens waaien, droom weg bij een eindeloze sterrenhemel en ontwaak met de morgenzang van de vogels, tot ver in het bos. Leef. Leef met het ritme van de natuur. Voel dat je leeft en ervaar de magie van het moment.

Holenberg inspireert om als één met de natuur te leven. Hier valt alles op zijn plaats. Vrijheid. Omringd door de bloei van het leven en omarmd door de schoonheid van Moeder Natuur. Zet je zintuigen op scherp en beleef het bekende op een totaal nieuwe manier. Een unieke verbinding tussen jou en het oergebied de Maashorst.

de magie vind je buiten

ruimte

alleen jij en de natuur

vrijheid

slapen onder de sterren

pracht

de oernatuur van de Maashorst

Avontuurlijk in elk seizoen

ANNA gedijt in elk seizoen, juist in de winter! Waar we gewend zijn ons af te sluiten voor de koude en donkere dagen, laat ANNA je de magie van dit jaargetijde als geen ander beleven. Ervaar de kracht van de rauwe natuur en laat je betoveren door het serene landschap van de Maashorst tijdens een winters verblijf op Holenberg.

Omarmd door Brabantse warmte

Thuiskomen in de natuur, dat is Holenberg. Een thuis waar je altijd hartelijk zult worden ontvangen. Als onderdeel van Charme Camping Hartje Groen voelt de gastvrijheid als een warm deken en is de gezelligheid nooit ver weg. Geniet tijdens je verblijf niet alleen van de natuur, maar vooral ook van een hapje of drankje in de authentieke Brabantse Boshut of op het ruime buitenterras.

Ontworpen om te verbinden

Volg het ritme van de natuur en ervaar de seizoenen van dichtbij. Leef in de luxe van de eenvoud vanuit een comfortabele omgeving. In plaats van het afschermen van de natuur, word je onderdeel van de natuur in een perfecte balans. ANNA is een thuis in elk jaargetijde. Wijzig in enkele seconden haar opstelling zoals je ook je kleding aanpast aan je stemming of de elementen.